ManyPets

ManyPets (tid Bought By Many) är den brittiska försäkringsutmanaren som lanserats i Sverige med visionen att erbjuda bättre djurförsäkringar, för alla.

Sedan starten i London 2012 har man använt sig av försäkringstagarnas feedback för att identifiera vad de som försäkringsbolag kan göra bättre innan, under och efter olyckan är framme.

På så vis är deras djurförsäkringar skapade utifrån djurägarnas perspektiv och anpassade efter vad dagens katt- och hundägare efterfrågar, såsom högre ersättning, lägre självrisker och bättre villkor.

ManyPets är idag en av Storbritanniens ledande aktörer inom djurförsäkring och 2019 blev de framröstade till UK’s Most Trusted Pet Insurance Provider av sina nöjda kunder.

Sveriges bästa hundförsäkring
Konsumenternas Försäkringsbyrå har utsett ManyPets försäkring Premium till Sveriges bästa hundförsäkring 2020, tätt följd av deras försäkring Standard på andraplats

Svensktalande kundservice i toppklass
Man har kontor i både Sverige och England. Självklart talar deras experter på kundtjänst både svenska och engelska för att ge dig bästa möjliga service. 

ManyPets hundförsäkring
Man erbjuder en rad spännande nyheter som ska göra det enklare för svenska djurägare att teckna en bättre försäkring för sina fyrfota vänner:

  • Inga rasbegränsningar – hos oss får du alltid samma omfattande skydd, oavsett vilken ras du försäkrar.
  • Sveriges högsta ersättning – känn dig trygg med upp till 140 000 kr veterinärvård. Medicin och tandvård ingår utan maxgräns.
  • Djurförsäkring utan fast självrisk – välj en fast självrisk från 0 kronor om ditt djur är under 9 år.
  • Endast en fast självrisk per år – med branschens längsta självriskperiod på hela 365 dagar betalar du endast den fasta självrisken en gång per år.
  • Unika tillägg – få ersättning om ditt djur behöver vård för en tidigare känd skada eller sjukdom, eller pengar tillbaka för skadefria år.

Vi kallar det kort och gott – Bättre djurförsäkring. För alla.

Skaffa ManyPets hundförsäkring här